A e keni ditur: “Msusi” i Stupcave është fermer në jetën e përditshme

Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan ALBANEWS.ORG

Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij.

Kjo erdhi si p asojë e s ëmundjes së a ntraksit që disa vite më parë ishte sh qetësim për fermerët kosovarë.

Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit.

Check Also

Konfirmohet takimi mes Joe Bidenit dhe Erdoganit

Gazetari amerikan, Steve Herman ka njoftuar se është konfirmuar takimi mes presidentit të Shteteve të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *